REGULAMENT PETRECERI

 

Petrecerile se adreseaza copiilor ce se incadreaza in limitele de varsta/ inaltime/ greutate afisate in incinta locului de joaca.

INTERVALE PETRECERI STANDARD: 10.00-13.00 / 13.30-16.30 / 17.00-20.00

 

Detaliile privind: componenta meniului, ora mesei, numarul aproximativ de copii (minim/maxim), serviciile suplimentare si eventuala prezenta a parintilor in incinta Dalice, se transmit cu cel putin 7 zile inainte de eveniment.

Numarul exact de meniuri/copii participanti se transmit obligatoriu cu cel putin 3 zile inainte de eveniment.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru situatiile determinate de nerespectarea de catre parinti a termenelor mentionate mai sus!

Accesul in spatiul de joaca (atat pentru copii, cat si pentru adulti sau animatori) este permis doar cu incaltari de schimb-neutilizate in exterior / botosei / sosete. Este interzis accesul cu incaltaminte cu toc in spatiul de joaca pentru copii!!!

Parintii sunt direct raspunzatori de toti copiii pe care ii invita la petrecerile organizate. In cazul in care se produc daune materiale din neglijenta sau utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor/ jocurilor/ jucariilor, se va achita contravaloarea obiectelor deteriorate.

Pe durata petrecerii, in cazul copiilor sub limitele de varsta si inaltime indicate mai sus, supravegherea din partea unui parinte este obligatorie, atat in ceea ce priveste utilizarea echipamentelor/jocurilor/jucariilor, cat si in ceea ce priveste servirea mesei.

Sunt interzise:

- consumul de alimente sau bauturi racoritoare in spatiul de joaca/tobogan/modul; acestea se servesc exclusiv in spatiul special amenajat, la mese.

- accesul si consumul de bauturi din exterior.

- accesul cu confeti sau masina de baloane

- jocurile agresive, comportamentul violent, aruncarea si lovirea jocurilor si jucariilor din incinta locului de joaca, deteriorarea acestora urmand a fi suportata financiar de catre parinti.

Prezentul regulament se completeaza cu regulile de functionare afisate in incinta spatiului de joaca. Tarifele prezentate pot suferi modificari. Pentru confirmarea acestora, ne puteti contacta la tel.: 0723.279.453 / 0761.572.712 sau e-mail: daliceland@gmail.com.                                                                                                                                               Va multumim.